.::Rezerwa 126p::. Strona Główna .::Rezerwa 126p::.
BEZ KOMUNISTYCZNEJ ADMINISTRACJI

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumStrona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Renowacja wnętrza!
Autor Wiadomość
Fredziu 

Wysłany: 2014-09-13, 15:48   Renowacja wnętrza!

Witam! Macie jakieś swoje sposoby na czyszczenie wnętrza 126p ?

Raito 
Porsche Super CUP

Wysłany: 2014-09-13, 16:01   

1. odkurzanie dokładne i powolne. Wymontuj sobie fotele to ci ułatwi sprawe. Jesli masz odkurzacz wodny to je jeszcze wypierz. Jesli nie to kojaze ze w ofercie wurth mają taką aktywną piane co sie scierką później wyciera lecz malo wydajna.
2. weź płyn do szyb tylko jakiś dobry najlepiej zimowy i wlej do psiaczka. spryskaj wszystkie elementy plastikowe i gumowe. Potem użyj ściereczki z mikro fibry i dokładnie wytrzyj do sucha. Na koniec jakiś srodek do zabezpieczania plasków tylko nie Plaka. Kup coś od lepszych producentów a i zeby posiadał w sobie anty statyczność nie bedzie sie ąż tak kurzyło w aucie.
3. szyby spryskaj płynem do szyb jak wyżej w wytrzyj najpierw mikrofibra a później ręcznikiem papierowym zeby nie było smug.
4 co do czyszczenia cieżko dostępnych miejsc to polecam patyczki do uszu wchodza tam gdzie nie radzi sobie scierka
To była wersja budżetowa jak nie chcesz sie bawić w takie zeczy lub masz bardzo ufajdane wnętrze to polecam Ci wybrać sie do gościa co myje wnętrza bądz myjni zapłacisz 150zł ale bedziesz miał w 99% czyste i zabezpieczone wnętrze. Sam tak zrobiłem po lakierowaniu i jestem zadowolony, a sam podstawowymi środkami nie zrobił bym tego samego

Odpowiedz do tematu