.::Rezerwa 126p::. Strona Główna .::Rezerwa 126p::.
BEZ KOMUNISTYCZNEJ ADMINISTRACJI

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumStrona główna

Poprzedni temat «» Następny temat
2008 BMW M3 E90 kompresor 600 KM, 2014 BMW 328i
Autor Wiadomość
Michaluss 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2013-01-18, 11:04   

Dobra Becia dobra :twisted: :twisted:

Pieki 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2013-01-18, 11:28   

pumex napisał/a:
Ale to nie temat o gospodarce, tylko o beemce ;)

Nie ma co porównywać. Jestemy żebrakami jesli chodzi o nasze a ich życie!!!

seba650 
ziomy rezerwy
LPG.

Wysłany: 2013-01-18, 18:19   

Ja się nie uważam za żebraka pomimo że mieszkam w Polsce, każdy jest kowalem swojego losu.

Ładna beema, choć jak mieszkał bym w usa to szukałbym jakiegoś Chargera albo chociaż Mustanga ;)

hiob 

Wysłany: 2013-01-18, 18:25   

Wcale nie jest tak źle, panowie. Ja rozumiem, że to jest frustrujące, gdy się porówna życie przeciętnego Kowalskiego do życia Niemców, Skandynawów, Szwajcarów, czy Amerykanów, ale nie zapominajcie też, że nie każdy Amerykanin to jest milioner. Tutaj mieszkają miliony ludzi, którym głód zagląda w oczy.

Dochody naszej rodziny mieszczą się wśród 10% najlepiej zarabiających rodzin w USA, a przecież wcale nam nie zbywa pieniędzy i co miesiąc zastanawiam się jak zapłacić ciągle nadchodzące rachunki. Wszyscy widzą tylko te pozytywy życia w USA, ale zapomina się o takich drobiazgach, jak np. koszt ubezpieczeń zdrowotnych, który w przypadku naszej rodziny wynosi 10 tys dolarów rocznie. I nawet nie obejmuje dentysty, a np. leczenie kanałowe zęba to 850 dolarów. Wiem, bo zrobiłem to w poniedziałek i zapłaciłem z własnej kieszeni.

A obiektywna prawda jest taka, że Polska zrobiła niesamowity skok przez ostatnie 25 lat. Prawda jest taka, że mieszkańcy 3/4 krajów świata żyją na niższym poziomie zamożności, niż Polacy i nie stać ich na to, na co stać Polaków. Ale my, Polacy, mamy we krwi narzekanie i nawet, gdy już będziemy narodem zamożniejszym od Niemców i Szwajcarów, też znajdziemy jakieś powody do narzekania. :mrgreen:

A mnie naprawdę bardziej cieszył Maluszek w PRL-u, niż teraz to moje M3. I chyba miałem większą frajdę z codziennej jazdy, bo przynajmniej można było "dawać w rurę" od rana do wieczora, a jeżdżąc M3 muszę się bez przerwy ograniczać. :lol:

Baki94 

Wysłany: 2013-01-18, 20:01   

Chciałbym mieć taki "dupowóz" :D :D Ale nie w Polsce, raczej, bo bym długo nie pociągnął na opłatach. Mam wujka w Chicago to też woził się Maximą, potem Pajero, a teraz Pontiakiem GTO. Inny świat :)

Pieki 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2013-01-19, 10:06   

hiob napisał/a:
Wcale nie jest tak źle, panowie. Ja rozumiem, że to jest frustrujące, gdy się porówna życie przeciętnego Kowalskiego do życia Niemców, Skandynawów, Szwajcarów, czy Amerykanów, ale nie zapominajcie też, że nie każdy Amerykanin to jest milioner. Tutaj mieszkają miliony ludzi, którym głód zagląda w oczy.

Dochody naszej rodziny mieszczą się wśród 10% najlepiej zarabiających rodzin w USA, a przecież wcale nam nie zbywa pieniędzy i co miesiąc zastanawiam się jak zapłacić ciągle nadchodzące rachunki. Wszyscy widzą tylko te pozytywy życia w USA, ale zapomina się o takich drobiazgach, jak np. koszt ubezpieczeń zdrowotnych, który w przypadku naszej rodziny wynosi 10 tys dolarów rocznie. I nawet nie obejmuje dentysty, a np. leczenie kanałowe zęba to 850 dolarów. Wiem, bo zrobiłem to w poniedziałek i zapłaciłem z własnej kieszeni.

A obiektywna prawda jest taka, że Polska zrobiła niesamowity skok przez ostatnie 25 lat. Prawda jest taka, że mieszkańcy 3/4 krajów świata żyją na niższym poziomie zamożności, niż Polacy i nie stać ich na to, na co stać Polaków. Ale my, Polacy, mamy we krwi narzekanie i nawet, gdy już będziemy narodem zamożniejszym od Niemców i Szwajcarów, też znajdziemy jakieś powody do narzekania. :mrgreen:

A mnie naprawdę bardziej cieszył Maluszek w PRL-u, niż teraz to moje M3. I chyba miałem większą frajdę z codziennej jazdy, bo przynajmniej można było "dawać w rurę" od rana do wieczora, a jeżdżąc M3 muszę się bez przerwy ograniczać. :lol:

Madry poemat :mrgreen:

Tomash85 
Kabooom!!!

Wysłany: 2013-01-19, 17:21   

Tego Pana się tutaj nie spodziewałem :shock:

Forum rezerwa126p jest najlepszym wyborem pod względem Pana marzenia. Czyli mieć swapa na maluszku ;)

A co do samej bemki... Nie jeden filmik widziałem jak jeździ i co potrafi :twisted: A dźwięk silnika cudowny :mrgreen:

_zolwik_94 

Wysłany: 2013-01-19, 17:28   

hiob napisał/a:
A mnie naprawdę bardziej cieszył Maluszek w PRL-u, niż teraz to moje M3

:E :E

http://www.rezerwa126p.pl...pic.php?t=13294

Michaluss 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2013-01-19, 17:32   

Są filmiki z tą BMW na YT ?? Podrzuć linka Tomash :E

Tomash85 
Kabooom!!!

Wysłany: 2013-01-19, 17:39   

MW M3 z kompresorem, 600 KM, 200 km/h w 12 sekund.
http://www.youtube.com/watch?v=Wg5v35C_d_k

A tutaj cały kanał Pana hioba...
http://www.youtube.com/us...b?feature=watch

:) :)

Michaluss 

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2013-01-19, 17:54   

dzięki dzięki ;)

Pięknie idzie :E

hiob 

Wysłany: 2013-05-17, 20:09   

Tomash85 napisał/a:

A tutaj cały kanał Pana hioba...
http://www.youtube.com/us...b?feature=watch

:) :)

Pan hiob nauczył się robić playlisty, więc tuta playlista z BMW:

https://www.youtube.com/p...9Tlp0GzwHu2VtgL

tobes 
Jarosław KRET

Wysłany: 2013-06-25, 14:04   

z tego co pamiętam zaliczyłeś dzwona m3 w lesie nigdzie nie mogę znaleźć tego filmiku :/

hiob 

Wysłany: 2013-06-25, 16:55   

tobes napisał/a:
z tego co pamiętam zaliczyłeś dzwona m3 w lesie nigdzie nie mogę znaleźć tego filmiku :/

Dobrze pamiętasz, a film usunięty, ze względu na głupie komentarze i ciągłe kopiowanie i zamieszczanie stłuczki w filmach innych osób.

W końcu wylecieć z drogi zdarza się każdemu, nawet, powiedziałbym, spośród tych najlepszych nie ma ani jednego, który wielokrotnie by nie wyleciał z drogi. :D W końcu tak się uczymy, że staramy się znaleźć limit naszych i samochodu możliwości, a przy okazji ten limit czasem się przekracza.

Poza tym co to za dzwon, trudno było nawet zauważyć jakieś skutki.

Malina 
Kubański eseista

Wysłany: 2013-06-25, 17:35   

Prawda jest taka że wielu już się na czymś wywaliło, coś porysowało itp. ale się do tego nie przyznaje, natomiast gdy ktoś mówi o tym otwarcie lub jak Hiob pokazuje w necie to robi się z tego nie wiadomo jaką aferę i lecą właśnie głupie komenatrze. Dziwne

Odpowiedz do tematu