|
Tabliczki znamionowe |
| Autor |
Wiadomość |
GR235I3K
126R1 coming soon...

|
Wysłany: 2011-07-04, 19:41
|
|
|
kaszlak_maniak - powtórzę się raz jeszcze. Jak ktoś nie ma o czymś pojęcia to niech nie wprowadza innych w błąd. Tutaj było rzeczowe zapytanie o rocznik 76. W tym roczniku i w starszych modelach numeracja jak pisałem była na prawym nadkolu i zaczynała się od FIAT126...
Pisząc takie bzdury możecie wprowadzić kogoś w błąd i np zostanie przez niego olany jakiś ciekawy egzemplarz bo stwierdzi że numery mu nie grają lub inne detale ... |
|
|
|
 |
kaszlak_maniak
ziomy rezerwy warszawiakofob

|
Wysłany: 2011-07-04, 22:25
|
|
|
Jak by ktoś nie widział, to napisałem wcześniej:
| Cytat: | Jak to są złe informacje to mnie poprawcie. |
...więc nie wiem o co się spinasz. Nie napisałem że tak jest na pewno i chuj, jestem najmądrzejszy. Nie miałem nigdy '76, moja wiedza pochodzi z tego, co tam kiedyś tam od kogoś tam usłyszałem i chyba od tego jest forum, by móc takie informacje między sobą wymieniać i te błędne w jakiś milszy sposób naprostować. |
|
 |
ZAWO

|
Wysłany: 2011-07-18, 16:44
|
|
|
| GR235I3K napisał/a: | :arrow: kaszlak_maniak - powtórzę się raz jeszcze. Jak ktoś nie ma o czymś pojęcia to niech nie wprowadza innych w błąd. Tutaj było rzeczowe zapytanie o rocznik 76. W tym roczniku i w starszych modelach numeracja jak pisałem była na prawym nadkolu i zaczynała się od FIAT126...
Pisząc takie bzdury możecie wprowadzić kogoś w błąd i np zostanie przez niego olany jakiś ciekawy egzemplarz bo stwierdzi że numery mu nie grają lub inne detale ... | GR235I3K... od września 75 to chyba FSM126... ? |
|
|
|
 |
|
|