| |
.::Rezerwa 126p::. BEZ KOMUNISTYCZNEJ ADMINISTRACJI |
 |
Wnętrze, nadwozie i stylistyka - Żółte żarówki reflektorów
xander18 - 2010-03-02, 23:06 Temat postu: Żółte żarówki reflektorów Witam
Zastanawiam się nad kupnem żółtych żarówek do mojego bąbla
Macie może jakies doświadczenia z takim bajerkiem, czy ktos jezdził już na takich żaróweczkach i jakie światło daja w nocy? Wydaje mi się ze policja nie powinna się czepiac.
http://moto.allegro.pl/it...a_warszawa.html
pozdrawiam
Tomash85 - 2010-03-02, 23:08
xander18, Chyba Ci dowód rej.wygrubia Ci portfel? i chcesz się go pozbyć...One są zabronionę
xander18 - 2010-03-02, 23:18
no to lipa widzisz nie wiedziałem o tym.
U mnie jak misiaki widza ze młody typek jedzie sobie maluszkiem jak Bozia nakazała 50/h to zaraz Cię haltuja. Tym bardziej ze masz czarne blachy bo koszt przerejestrowania samochodu jest wiekszy niż jego zakupu...
Ech ta nasza polska rzeczywistość... W takim razie będę musiał pożegnać się z tym pomysłem
Domage - 2010-03-02, 23:32
Taaa założe się że to kolejny martwy przepis.
Gliniarze to powinni zatrzymywać tych zjebów z hid'ami, i lać pałą po łbie aż pęknie (pała).
Tomash85 - 2010-03-02, 23:33
| Domage napisał/a: | | Gliniarze to powinni zatrzymywać tych zjebów z hid'ami, i lać pałą po łbie aż pęknie (pała). | A potem nogą poprawić!
To jest rzecz niebezpieczna! razi po slepiach jak nie wiem co!
Lizard - 2010-03-03, 07:17
Wozisz przy sobie normalne białe i masz w dupie. Jak możesz naprawić auto na miejscu kontroli to nie mogą wyciągnąć żadnych konsekwencji.
xemup - 2010-03-03, 07:31
Tyle że bycie zatrzymywanym kilka razy w tygodniu może się po jakimś czasie zrobić wkurwiające
freeman1982 - 2010-03-11, 14:51
Ja tam śmigam na żółtych R2 jeszcze
Nocą może trochę ciemniej niż na białych ale da się jeździć trzeba się przyzwyczaić
choć rzadko jeżdżę nocą
Na wiosnę przepinam klosze na zwykłe H4.
Domage - 2010-03-11, 22:04
Błagam moda o zmiene nazwy tego tematu, bo mi się słabo robi.
Proponuje dodać do regulaminu ostrzeżenia, za notoryczne popełnianie błędów w tematach, wypowiedziach.
Ja wszystko jestem w stanie zrozumieć, ale 9 dni odkąd Qulek,zwrócił uwagę na ten błąd, i zero reakcji.
Btw. Qulek, mógłbyś sam zmienić ten temat...
|
|