.::Rezerwa 126p::.
BEZ KOMUNISTYCZNEJ ADMINISTRACJI

Wnętrze, nadwozie i stylistyka - Żółte żarówki reflektorów

xander18 - 2010-03-02, 23:06
Temat postu: Żółte żarówki reflektorów
Witam
Zastanawiam się nad kupnem żółtych żarówek do mojego bąbla ;)
Macie może jakies doświadczenia z takim bajerkiem, czy ktos jezdził już na takich żaróweczkach i jakie światło daja w nocy? Wydaje mi się ze policja nie powinna się czepiac.
http://moto.allegro.pl/it...a_warszawa.html

pozdrawiam

Tomash85 - 2010-03-02, 23:08

xander18, Chyba Ci dowód rej.wygrubia Ci portfel? i chcesz się go pozbyć...One są zabronionę :P
xander18 - 2010-03-02, 23:18

no to lipa :/ widzisz nie wiedziałem o tym.
U mnie jak misiaki widza ze młody typek jedzie sobie maluszkiem jak Bozia nakazała 50/h to zaraz Cię haltuja. Tym bardziej ze masz czarne blachy bo koszt przerejestrowania samochodu jest wiekszy niż jego zakupu...
Ech ta nasza polska rzeczywistość... W takim razie będę musiał pożegnać się z tym pomysłem :(

Domage - 2010-03-02, 23:32

Taaa założe się że to kolejny martwy przepis.
Gliniarze to powinni zatrzymywać tych zjebów z hid'ami, i lać pałą po łbie aż pęknie (pała).

Tomash85 - 2010-03-02, 23:33

Domage napisał/a:
Gliniarze to powinni zatrzymywać tych zjebów z hid'ami, i lać pałą po łbie aż pęknie (pała).
A potem nogą poprawić!

To jest rzecz niebezpieczna! razi po slepiach jak nie wiem co!

Lizard - 2010-03-03, 07:17

Wozisz przy sobie normalne białe i masz w dupie. Jak możesz naprawić auto na miejscu kontroli to nie mogą wyciągnąć żadnych konsekwencji.
xemup - 2010-03-03, 07:31

Tyle że bycie zatrzymywanym kilka razy w tygodniu może się po jakimś czasie zrobić wkurwiające :P
freeman1982 - 2010-03-11, 14:51

Ja tam śmigam na żółtych R2 jeszcze
Nocą może trochę ciemniej niż na białych ale da się jeździć trzeba się przyzwyczaić
choć rzadko jeżdżę nocą ;)
Na wiosnę przepinam klosze na zwykłe H4.

Domage - 2010-03-11, 22:04

Błagam moda o zmiene nazwy tego tematu, bo mi się słabo robi.
Proponuje dodać do regulaminu ostrzeżenia, za notoryczne popełnianie błędów w tematach, wypowiedziach.
Ja wszystko jestem w stanie zrozumieć, ale 9 dni odkąd Qulek,zwrócił uwagę na ten błąd, i zero reakcji.
Btw. Qulek, mógłbyś sam zmienić ten temat...